Seniornett Horten - Horten Seniornett


God påske!


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 18.mars.2024, klokken 10:42. av


Hei alle medlemmer i Seniornett Horten!

Styret ønsker alle en riktig god påske! 

Vi har i vinter brukt en del tid på "rydde" etter datastuene. Vi har egentlig kjørt «en-til-en» undervisning som vanlig og vil også fortsette med det utover våren. Meld deg hvis du har behov! Erfaringene tilsier imidlertid at det er helt andre oppgaver som opptar våre medlemmer på vårparten enn dataundervisning. Vi ble derfor enig om at vi bruker resten av vinteren og våren til å planlegge høstens aktiviteter. Vi er på senteret på onsdager – som vanlig.

En liten oversikt:

  1. Vi lager nye datastuer i samarbeid med Pensjonistforbundene. Da ingen sponser dette i 2024, vil prisen bli kr. 250,- pr deltaker pluss hefte. Likevel et rimelig tilbud.
  2. Vi ønsker mer Direkte kontakt med våre medlemmer og planlegger å åpne en såkalt "datakafe" i september. Mer om det når vi har sett på hva andre legger i begrepet.
  3. Vi har allerede startet planleggingen av temamøte(r) om KI (kunstig intelligens) AI er den engelske forkortelsen. Vi ønsker å vise våre medlemmer hvordan også vi amatører kan nyttiggjøre oss dette. Det finnes gratis programvare som alle kan installere. 

Men aller først tar vi påskeferie og - de som kan - sørger for å få litt luft under vingene.

Vennlig hilsen

Styret

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hele Nyheten